Boksclinics

Boksclinics bij Boksschool Frisia – Een Onvergetelijke Ervaring!

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1933, is Boksschool Frisia een van de oudste actieve boksscholen van Nederland. Als lid van de Nederlandse Boks Bond (NBB) hebben wij vele kampioenen voortgebracht, zoals Rudi Koopmans en Lolle van Houten. Nu bieden wij jou de kans om zelf de sensatie van boksen te ervaren met onze op maat gemaakte boksclinics.

Onze boksclinics kunnen worden aangepast aan de wensen van jouw groep. Of het nu een verjaardagsfeestje, bedrijfsuitje of teamactiviteit betreft, wij zorgen voor een programma dat theorie, praktijk en ontspanning perfect combineert. Het is een unieke en sportieve optie voor iedere gelegenheid!

Onze gediplomeerde trainers van Boksschool B.A.V. Frisia zijn geregistreerd bij de Nederlandse Boks Bond (NBB). Alleen geregistreerde sportscholen mogen officieel bokslessen verzorgen. Je kunt dus vertrouwen op professionele begeleiding tijdens de boksclinic. Wat kun je verwachten tijdens een boksclinic bij Boksschool Frisia? We beginnen met een goede warming-up, gevolgd door uitleg van de technieken. Vervolgens ga je samen aan de slag om de geleerde technieken uit te proberen. Je werkt aan je conditie door middel van boks- en
bokszaktraining. Daarnaast krijg je instructies over lichaamshouding, handen- en voetenwerk, en kun
je elkaar feedback geven en motiveren. Boksen is namelijk een teamsport waarbij samenwerking,
verbinding, incasseren en uitdelen centraal staan. Na de training is er een cooling-down.

Onze enthousiaste en ervaren trainers begeleiden je gedurende de gehele workshop, die maximaal 2,5 uur
duurt. Tijdens de boksclinic krijg je ook de mogelijkheid om jezelf te meten in een echte boksring, uiteraard
onder deskundige begeleiding. En als kers op de taart kun je poseren voor een foto in de ring. Aan het einde van de clinic wordt er door onze begeleiders een winnaar gekozen op basis van
enthousiasme.

Naast recreatieve boksclinics bieden we ook speciale clinics aan voor basisscholen, voortgezet onderwijs, hogescholen/universiteiten/studentenverenigingen en bedrijven/sportclubs. Voor basisscholen verzorgen we uitdagende clinics met een combinatie van boksen, sport en spel, aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Voor het voortgezet onderwijs bieden we clinics op maat aan, variërend van enkele lessen tot een structureel aanbod voor een semester/schooljaar. Ook voor hogescholen, universiteiten en studentenverenigingen passen we onze bokstrainingen aan op basis van vraag en behoefte. En voor bedrijven en sportclubs bieden we maatwerkprogramma’s, zoals teambuilding, bedrijfsuitjes en (boks)bootcamps.

Bij Boksschool Frisia staan we klaar om jou een onvergetelijke ervaring te bieden met onze boksclinics. Of je nu wilt samenwerken, ontspannen, jezelf ontwikkelen of gewoon plezier wilt hebben, wij zorgen ervoor dat jouw doelen worden behaald. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. En vergeet niet, met je studentenpas krijg je korting! Boksen is niet alleen een sport, het is een ervaring die je niet wilt missen.

Sluit je aan bij Boksschool Frisia en ervaar zelf de kracht van onze boksclinics!

Tarieven boksclinic

Bedrijven en particulieren

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op 1 clinic. Wilt u meerder clinics wilt afnemen dan ontvangt u korting. U ontvangt een officiële factuur Eventueel voorzien van uw bedrijfslogo.

€ 100,00 per clinic

Scholen, verenigingen en maatschappelijke stichtingen

Boksschool Frisia is sociaal actief in de provincie Friesland. Op een speelse wijze leren wij omgaan met agressie, de weerbaarheid te vergroten, opbouwen van conditie. Zo verzorgen wij gereduceerde boks clinics op maat voor scholen, zorgboerderijen, opvangorganisaties. Dit kan bij ons op de boksschool, maar wij komen ook op locatie met de boks attributen zoals bokshandschoenen.

€ 75,00 per clinic

Boksclinic boksschool Frisia tot 10 personen. Het is mogelijk om meerdere clinics te reserveren, u ontvangt dan een korting. Wilt u met meer dan 10 personen komen? Geen probleem, dan zijn er extra instructeurs tegen een gering tarief.

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

“ALS JE GOED WIL WORDEN MOET JE HARDER TRAINEN EN MEER DOEN DAN JE TEGENSTANDER. PAS DAN WORD JE GOED!”
OME JAN AKKERMAN