55+ Bokstraining

Ontdek de Kracht van 55+ Bokstraining bij Boksschool Frisia in Leeuwarden!

Bij Boksschool Frisia begrijpen we dat leeftijd geen belemmering hoeft te zijn om actief en fit te blijven. Daarom bieden wij speciale bokstrainingen aan voor de 55+ groep. Onze 55+ Bokstraining is ontworpen om jouw vitaliteit en welzijn te bevorderen. Onder begeleiding
van ervaren bokstrainers leer je de juiste technieken en krijg je de mogelijkheid om op jouw eigen tempo te trainen. De training is aangepast aan de behoeften en mogelijkheden van deelnemers van alle fitnessniveaus.

De voordelen van 55+ Bokstraining zijn talrijk. Het helpt je om je algehele conditie te verbeteren, je kracht op te bouwen en je flexibiliteit te vergroten. Bovendien is boksen een geweldige manier om je coördinatie en reactievermogen te versterken. Maar het gaat niet alleen om fysieke voordelen. Boksen draagt ook bij aan je mentale welzijn door het vergroten van zelfvertrouwen, focus en stressverlichting.

Bij Boksschool Frisia creëren we een ondersteunende en gezellige omgeving waarin je je op je gemak voelt. Je traint samen met gelijkgestemde individuen die allemaal streven naar een actieve en gezonde levensstijl. Onze trainers zijn er om je te motiveren en te inspireren, en zorgen ervoor dat je elke training het maximale uit jezelf haalt.

Dus waar wacht je nog op? Doe mee met onze 55+ Bokstraining en ontdek de positieve impact die boksen kan hebben op jouw leven. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de trainingstijden en tarieven. Bij Boksschool Frisia in Leeuwarden staan we klaar om jou te verwelkomen in de spannende wereld van boksen, ongeacht je leeftijd. Schrijf je in en ervaar de kracht van 55+ Bokstraining!

Download hier de PDF met bokstechniek instructies

 

Lesdagen

Maandag 09:00 – 10:00

Donderdag 09:00 – 10:00

Contributie

€ 30,00 per maand / onbeperkt deelnemen aan boks trainingen

Je kunt altijd een proefles meedoen!

Proefles?

  • Bokshandschoenen kun je lenen voor de proefles op de Boksschool
  • Aanmelden bij de balie van de Boksschool

Informatie

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Contact

    “EERST DUIDELIJK DAN SNEL!”
    PIET ROZENDAAL