Jeugdboksen 

Welkom bij Jeugd boksen bij B.A.V. Frisia!

Ben je tussen de 11 en 16 jaar oud en op zoek naar een sport waar je discipline, motoriek, reactiesnelheid, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid kunt ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Bij Jeugd boksen bij B.A.V. Frisia gebruiken we boksen als een actieve en positieve sport waarbij je veel spiergroepen in je lichaam traint. Terwijl je op een speelse manier bezig bent, verbeter je je conditie, motoriek en bouw je zelfvertrouwen op. Of je nu overtollige energie wilt kanaliseren of juist energie wilt opdoen na een boks training, boksen biedt de perfecte uitlaatklep. 

Onze boks trainingen besteden veel aandacht aan het versterken van de mentale weerbaarheid en het zelfvertrouwen van kinderen. Boksen heeft een positieve invloed op deze aspecten. Voor sommige kinderen kan boksen dienen als een manier om agressie te beheersen en respect te verdienen. We leren boks technieken op een speelse manier, zodat je stap voor stap je vaardigheden verbetert. 

Bij B.A.V. Frisia staat respect hoog in het vaandel. We boksen met respect en hanteren de volgende regels: we komen op tijd, we groeten iedereen, we hebben respect voor elkaar, we zien elkaar als gelijken, we helpen elkaar en we vormen een hecht team. 

Bij Jeugd boksen bij B.A.V. Frisia hanteren we een aangepaste variant van het boksen. Stoten op het gezicht of hoofd zijn niet toegestaan. In plaats daarvan plaats je je stoten op de handschoenen van je tegenstander, bokszak of de pads van de trainer. Beheers je de basistechnieken goed en wil je verder gaan met wedstrijd boksen? Ook dat is mogelijk! Je krijgt dan training met een beschermkap en gaat trainen bij TEAM FRISIA. 

Bij B.A.V. Frisia leren we je boksen met respect en zorgen we ervoor dat je de sport op een veilige manier kunt beoefenen. Onze ervaren en gediplomeerde trainers staan voor je klaar om je te begeleiden en te ondersteunen.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij Jeugd boksen bij B.A.V. Frisia en ontdek de spannende wereld van boksen met respect! Meld je vandaag nog aan voor een proeftraining en begin aan een geweldige reis vol groei, plezier en uitdaging.

jeugdboksen
Jeugd gala bav frisia
Jeugd gala bv sport
jeugdboksen bav frisia
jeugdboksen zaal 3 boksen leeuwarden
jeugdboksen-ring boksen leeuwarden
jeugdboksen zaal2 boksen leeuwarden

Lesdagen

Maandag extra training dag bij voldoende aanmelding

Maandag: 18:15 – 19:15
Donderdag
18:15 – 19:15

5 minuten voor aanvang van de training dien je gereed te zijn en voorzien van bandage.

Verplicht

  • Zakhandschoenen
  • Bokshandschoenen
  • Bitje
  • Bandage
  • Sportschoenen (geen buitenschoenen!)
  • Shirt
  • Sportbroek

Kosten

€ 15,00 per maand
€ 10,00 eenmalige inschrijfkosten.
Je kunt altijd een proefles meedoen!

Boksartikelen

Boksschool Frisia verkoopt professionele boksartikelen die uitsluitend zijn ontwikkeld voor de bokssport en daarmee voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Dit voor de optimale bescherming en voorkomen van blessures tijdens de trainingen.

Voor meer informatie bekijk onze shop.

Proefles?

 

“EERST DUIDELIJK DAN SNEL!”
PIET ROZENDAAL