Bij deze een berichtgeving over het Coronavirus welke ons allen in de ban houdt. Zojuist hebben we als bestuur overleg gehad en willen je de komende tijd informeren over de stand van zaken. Zo hebben we vanmorgen weer overleg gehad met de GGD en het RIVM. Voor het noorden zijn er tot nu toe geen aangescherpte maatregelen van kracht. Er zijn op dit moment geen besmettingen bekent op de boksschool. Maar door de snelle uitbereiding van corona patiënten in Leeuwarden en omstreken hebben wij besloten de boksschool voorlopig tot 1 april te sluiten. Voorkomen is beter dan genezen!

Boksen is een fysieke sport met lichamelijk contact. We werken ook met kinderen en kwetsbare groepen en willen onnodig risico voorkomen.

Mocht het risico afnemen, dan zullen we de boksschool weer openen. Je ontvangt van ons een bericht.

Namens Het Bestuur