Non-contact Parkinson Boksen Leeuwarden

Non-contact Parkinson Boksen in Leeuwarden – Ontdek de Kracht!
Bent u op zoek naar een effectieve en uitdagende manier om uw conditie, kracht, coördinatie, balans en snelheid te verbeteren? Dan is Non-contact Parkinson Boksen bij Boks- en Atletiekvereniging Frisia in Leeuwarden de ideale keuze. Onder professionele begeleiding van gecertificeerde boksdocenten, die ook het certificaat Sporttrainers voor Parkinson hebben behaald, kunt u samen met andere Parkinsondeelnemers werken aan uw welzijn, zonder fysiek contact.

In onze boksring bieden wij een veilige en ondersteunende omgeving waar u uw eigen tempo bepaalt. Het programma is speciaal ontworpen voor mensen met Parkinson en is met name geschikt voor degenen die net de diagnose hebben gekregen of zich in de beginfase van de ziekte bevinden. U zult versteld staan van de positieve effecten die boksen kan hebben op uw algehele welzijn.

Onder begeleiding van Ronald van der Heijden, een ervaren ParkinsonNet-fysiotherapeut van Maatschap Minnema, zult u merken dat boksen meer is dan alleen een fysieke activiteit. Veel deelnemers ervaren een verbetering in hun symptomen en geven aan dat boksen hen enorm helpt.

Voor slechts €27,50 per maand kunt u twee keer per week deelnemen aan de lessen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om op andere momenten gebruik te maken van de faciliteiten van onze boksschool. Dankzij financiële ondersteuning vanuit de Parkinson Stichting is dit programma toegankelijk voor iedereen die aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Wilt u zelf ervaren wat boksen voor u kan betekenen? Neem een gratis proefles en ontdek de kracht van Non-contact Parkinson Boksen. Samen werken we aan uw welzijn en streven we naar een betere kwaliteit van leven. Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer uw plek in de ring.

Neem een gratis proefles en ervaar zelf wat boksen voor u doet.

Download hier de PDF met bokstechniek instructies

Lesdagen Parkinson Boksen Leeuwarden

Maandag    9:00 – 10:00

Donderdag 9:00 – 10:00

 5 minuten voor aanvang van de training dien je gereed te zijn en voorzien van bandage.

 Verplicht

 • Zakhandschoenen
 • Bokshandschoenen
 • Bandage
 • Sportschoenen (geen buitenschoenen!)
 • Shirt
 • Sportbroek

 

Lesdagen

Maandag 09:00 – 10:00

Donderdag 09:00 – 10:00

Contributie

€ 27,50 per maand / onbeperkt deelnemen aan boks trainingen

€   0,00 eenmalige inschrijfkosten.

Je kunt altijd 2 x gratis een proefles meedoen!

Proefles?

 • Bokshandschoenen kun je lenen voor de proefles op de Boksschool
 • Aanmelden bij de balie van de Boksschool

Informatie

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Contact

  “EERST DUIDELIJK DAN SNEL!”
  PIET ROZENDAAL