Personal bokstraining

Boksschool Frisia biedt de mogelijkheid om boks training 1:1 te krijgen van een gediplomeerd bokstrainer. Tijdens de trainingen leer je controle te houden over je lichaam, je geest en je omgeving. Dit alles zal je een gevoel van zelfvertrouwen geven en dit straal je (onbewust) uit naar buiten.

Lichamelijke conditie

Personal Boxing is de perfecte manier om je lichaam snel fit te krijgen. Je wordt professioneel begeleidt en leert alle boks technieken op juiste wijze. Denk hierbij aan de verschillende stoten, het leren ontwijken van stoten, het voetenwerk, ect. Daarnaast wordt er volop gewerkt aan je conditie, kracht, flexibiliteit, coördinatie en snelheid. Personal boxing bij ons is dan ook uitdagend en zeer grensverleggend!

Boksen valt onder de categorie ‘uitdagendste sport ter wereld’ en wordt vooral gewaardeerd om het totale karakter. Tijdens het boksen is immers het hele lichaam in actie. Armen, benen, buik, rug, en schouders worden allemaal getraind tijdens een boks training. Omdat er in een hoog tempo veel spierarbeid wordt verricht levert dit een intensivering op van het zenuwstelsel, de ademhaling en de bloedsomloop.

Geestelijke conditie

Van boksen groeit je zelfvertrouwen. Dit komt omdat je psychische belastbaarheid, je (zelf)discipline en gevechtsvaardigheden uitvoerig getraind worden. Ga samen met ons de uitdaging aan en investeer in je fysieke en mentale gesteldheid! Geen training is hetzelfde en de intensiteit is hoog waardoor je snel resultaten zult halen.

Boksen is bij uitstek de manier om je kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. Daarbij staat boksen als fitnesstraining tevens bekend om het positieve effect op de mentale gesteldheid. Omdat een Boks training zich vooral focust op techniek, zal je tijdens de training helemaal niet denken aan je dagelijkse bezigheden. Een boks training maakt je hoofd leeg en geeft je veel energie. Het is één van de redenen dat zoveel recreatiesporters in deze tijd kiezen voor de bokssport.

Informatie

Kosten a € 75,00 per uur inclusief gebruik boks attributen en drankje. Neem voor meer informatie over de kosten en de beschikbare dagen contact met ons op. Wij gaan dan samen met jou de juiste persoonlijke training samenstellen.

Contact

    “KAMPIOENEN WORDEN NIET GEMAAKT, MAAR GEBOREN!”
    LOLLE VAN HOUTEN